Helsingfors depåutbyggnad på god väg

Utbyggnaden av den nya containerdepån fortskrider enligt plan och ska vara klar att tas i bruk i maj.

För mindre än ett år sedan berättade vi om våra planer på att utöka vår depå i det finska huvudstadsområdet.

Mycket har hänt sedan vi förvärvade tomten i början av förra året. Arbetet på byggarbetsplatsen fortskrider enligt plan och depån beräknas stå klar i slutet av april.

Till den gamla depåbyggnaden bygger vi en ny uppvärmd hall där vi kommer att reparera och modifiera fraktcontainrar åt våra kunder i framtiden. Väggar och tak är klara och snart kan vi börja gjuta golvbetongen.

Dessutom kommer vi att asfaltera över hela tomten för att ge gott om lagringsutrymme för våra egna containrar samt för våra kunder som behöver lagringsutrymme för sina varor i Östersjöområdet.

Eftersom vi kommer att utföra containerreparationer och -modifieringar i den nya byggnaden kan de gamla anläggningarna utnyttjas fullt ut som uppvärmt lager och för att lasta containrar för våra kunder.

Helsingfors containerdepå ligger bara ca 40 minuter från Helsingfors hamn, nära alla relevanta transportmedel, inklusive flyg-, sjö-, väg- och järnvägstrafik. Depåns centrala läge nära Östersjön möjliggör ett mångsidigt urval av containrar och billigare transportkostnader i området.

Tidigare artiklar