Vi är din partner i Finland och utomlands när det gäller containerfrågor. Snabb containerservice med 10 års erfarenhet.
Över 1000 kunder och 30 samarbetsparter globalt är resultatet av välskötta kundrelationer.

Företag

När det gäller containrar samarbetar vi med dig oavsett var du befinner dig. Och när du fattat beslutet att arbeta med oss, så kan du vara säker på att få en snabb, pålitlig och professionell service, som omfattar såväl renovering av containrar, försäljning av nya containrar, som transport och leasing av containrar. Med över 10 års erfarenhet och ett team bestående av kunniga och skickliga proffs inom containerindustrin, kan vi försäkra dig om att du får sann kvalitet.

Vi är stolta över vår kundservice och vi kan ärligt säga att våra kunder alltid kommer först, oavsett om de vill köpa en ny eller begagnad container för lagring, frakt eller något annat ändamål. Vårt team av trevliga experter baserade i vårt tyska huvudkontor är redo att hjälpa dig med eventuella frågor du kan ha på vägen. Vi har också ett antal andra container-depåer och kontor runt om i världen, som kan assistera dig på hemmaplan, beroende på var du är baserad.

Inget jobb är för stort eller för litet när det gäller containermodifieringar och leasing eller köp av containrar. Lämna det till MC Containers i Hamburg och våra partners över hela världen, och vi kommer att ta hand om alla dina bestyr med fraktcontainrar, så att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt – kärnverksamheten i ditt företag.

MC Containers

Oavsett om du är ett stort företag eller en liten startup, så finns vi här för att hjälpa dig att hitta lösningar för alla dina container-behov, allt från containrar för din frakt till gamla fraktcontainrar för lagring. Vi assisterar genom att erbjuda uthyrning och försäljning av containrar, tillverkning av kundanpassade containrar och erbjuder container transporttjänster över hela världen. På MC Containers värdesätter vi en snabb, tillförlitlig och högkvalitativ service för att våra kunder ska bli 100% nöjda.

Vi driver vårt europeiska fraktcontainerföretag från 6 kontor över hela kontinenten. Vi levererar även containrar för leasing och försäljning från över 70 globala depåer. Vår expertkunskap och våra tydliga familjeföretags-värderingar är vad som särskiljer oss från våra konkurrenter, vilket är anledningen till att våra kunder alltid kommer tillbaka till oss.

  • 6 europeiska containerkontor
  • Över 70 internationella containerdepåer
  • Globala leverantörer av nya och modifierade containrar till försäljning och leasing
  • 100% familjeägt företag
  • Över 10 års erfarenhet av containrar och logistik

Dina fördelar

Svar inom 24 timmar

Vi svarar på alla frågor och offertförfrågningar inom 24 timmar. Oftast inom bara några timmar!

Erfarna experter till din tjänst

Hos oss får du alltid personlig experthjälp med över 10 års erfarenhet.

Hög kundnöjdhet

Över 90% av våra kunder rekommenderar oss. 1000 kunder runt om i världen kan inte ha fel!

Över 70 depåer, 6 kontor och pålitliga samarbetspartners

6 kontor, över 70 depåer runt om i världen samt ett starkt samarbetsnätverk för dig att använda.