Specialcontainrar

Kundanpassade containrar

Letar du efter en specialcontainer eller en kundanpassad container? Då har du kommit till rätt ställe. Vi är ett team av container-experter som både designar och tillverkar kundanpassade containrar för att möta en mängd olika behov över hela världen.

Hurdan container?

Vårt team av containerspecialister fokuserar på dig, ditt projekt och den speciella containern du behöver.

Vilken typ av fraktcontainer behöver du och varför?

Vi har arbetat med individer och företag runt om i världen för att hjälpa dem att möta deras containerbehov, vilket har varierat från kundanpassade containrar för kontorslokaler till speciella containrar som matbodar.

För att starta processen fyll bara i formuläret nedan och beskriv hur du ser din skräddarsydda specialcontainer framför dig. Vi har en 24-timmars svarpolicy, så vi garanterar att en av våra containerspecialister kontaktar dig inom den här tiden för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen. När vi har initierat kontakten, kommer vårt specialkonstruktionsteam att ge dig både ett förslag till plan och en budget. Vi är stolta över vår service och våra högkvalitativa fraktcontainrar. Därför erbjuder vi en gratis, ej bindande plan tills du formellt har beställt den kundanpassade container du önskar.

För att du ska få en snabb och mer exakt plan ber vi dig att du ger oss så tydliga specifikationer som möjligt om den kundanpassade container du önskar, inklusive:

  • Vad du planerar att använda containern till
  • När du behöver containern
  • Var du behöver containern
  • Huruvida containern flyttas regelbundet eller förblir permanent på plats

Om du inte vet svaren på några av ovanstående punkter, oroa dig inte, eftersom det är här vårt team är som bäst – vi hjälper dig att hitta rätt specialcontainer för dina behov.

Exempel på vanliga modifieringar


Kontakta oss

Fredrik Lindström

Sales and rental, Sweden

info@mccontainers.se

Tel. +46 73 046 2285

Specialcontainer

Utförda projekt

- / - Items

Exempel