Mini-container för trånga utrymmen

Vad händer om du behöver en väderbeständig plats för att lagra dina saker, men inte ens de minsta standardmodellerna passar på platsen där du behöver lagringen?

Behovet av denna specialcontainer uppstod när vår kund insåg att även den minsta modellen av standardstorlekar inte skulle passa in i det mycket smala utrymmet de hade tillgängligt för lagring. Vår kund ville hitta en lösning som skulle göra det möjligt för dem att maximera deras lagringsmöjligheter och använda ett annars tomma utrymme till full kapacitet.

En överenskommelse ingicks med kunden avseende måtten och produkten anpassades noggrant till kundens önskemål. Golvet är tillverkat av plywood som kapades till rätt storlek. Utsidan avslutades med baslack och två lager av den speciella topplackfärgen som kunden valt. En varsam behandling av utsidan säkerställer att containern ser bra ut under många år.

Slutresultatet av detta projekt är en fraktcontainer i anpassad storlek som kan fästas med containerlås till andra lagringscontainrar som kunden redan har. På så sätt kan kunden dra nytta av annars bortkastat utrymme.

En fraktcontainer är ett lämpligt förvaringsalternativ för många utrymmen och användningar tack vare att den är hållbar och väderbeständig. Standardstorlekarna och modellerna ger dig inte alltid den bästa lösningen för dina unika behov. I dessa fall föreslår vi att du kontaktar oss så att vi tillsammans med dig kan utforma en anpassad containerlösning som passar varje situation. Du hittar vår kontaktinformation nedan, låt oss komma i kontakt!

Projektspecialiteter

  • Anpassad storlek: bredd 2 440 mm, längd 1 350 mm och höjd 2 900 mm
  • Den slitstarka lackfärgen är gjord av en basfärg och två lager UV-skyddad färg i en färg som kunden väljer.
  • Golvmaterial: anpassat kapad plywood
  • Alla nya fraktcontainrar är utrustade med en låsbox för säkerhet

Mini-container för trånga utrymmen

Intresserad?

Ange dina kontaktuppgifter så återkommer jag.

Specialcontainer