Ljus 40 fot affärslokal

Delar av väggarna togs ner och denna begagnade HC-fraktcontainer förvandlades till en ljus och flyttbar affärslokal.

Delar av containerns väggar togs bort för att få in så mycket naturligt ljus som möjligt. Fönster efterinstalleras för att skydda containern mot vädret utan att blockera solljuset.

Tio vertikala stödstolpar installerades där väggarna en gång stod för att bära vikten av containertaket och fönstren. Mellan de vertikala stödstolparna svetsades även en horisontell stolpe för extra stöd. Tack vare dessa stödstolpar är containerstrukturen tillräckligt robust för takterrassen i trä som också lades till containern.

Containerväggarna målades svarta och resterande containerväggar täcktes med en snygg träbeklädnad för att ge containern ett iögonfallande utseende. Dubbla eluttag installerades både inne och ute för att få utrymmet att fungera som en bekväm affärslokal.

Fraktcontainrar kan förvandlas på otaliga sätt för att de ska fungera som fantastiska affärs-, utställnings- eller evenemangsutrymmen. Om du blev inspirerad att designa ditt eget utrymme, ta kontakt med oss och låt oss tillsammans skapa en containerlösning som uppfyller alla dina behov. Du hittar vårt kontaktformulär nedan.

Projektdetaljer

  • Projektet började med en begagnad 40′ (12 m) HC-fraktcontainer som målades svart.
  • Fraktcontainerns väggar togs bort från tre sidor för att göra det möjligt att installera fönster i efterhand. Stödstolpar svetsades på plats för att förstärka konstruktionen så att fönstren och trätakterrassen kunde monteras.
  • El och dubbla uttag med 16 A strömförsörjning installerades i containern.
  • Containern fick träbeklädnad och en takterrass i trä.

Ralf Mattson

Warehousing and stevedoring, Nordics

info@mccontainers.se

Tel. +358 400 890 732

Intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör jag av mig så snart som möjligt.

Specialcontainer