20 fot svetsbås med effektiv ventilation

20′ HC ex-reefer-containrar erbjuder en robust och kostnadseffektiv arbetsstation.

Vår kund behövde ett slutet utrymme med tillräcklig ventilation för användning som svetsverkstad. En 20′ HC ex-reefer-container var den bästa modellen för ändamålet.

Ex-reefer är en begagnad kylcontainer, där vi ersatt kylmaskineriet med en isolerad sandwichpanel. Då alla invändiga ytor är gjorda i rostfritt stål och aluminium tål containern problemfritt värme och gnistor.

Vi skräddarsydde containern genom att lägga till 16 A strömförsörjning och ett dubbelt vägguttag inuti containern. För att containern skulle fungera ännu bättre som svetsbås installerade vi en kanalfläkt och en tallriksventil på motstående väggar för att effektivt cirkulera luften inuti containern och rikta den utåt genom ventilen. Därtill försåg vi containerväggen med en anpassad öppning för svetsmaskinens egen ventilation. För att göra det bekvämare att använda containern installerade vi LED-belysning och värmare samt täckte T-standardgolvet med ett nytt stålgolv.

Du behöver inte alltid leta efter en lösning utanför boxen. En container är som en perfekt tom duk för alla kundprojekt, och anpassade justeringar här och där gör ditt utrymme mer funktionellt. Kontakta oss för expertis och rekommendationer för ditt nästa containerprojekt, du hittar våra kontaktuppgifter nedan! 

Projektuppgifter

  • 20′ ex-kylcontainer av High Cube-modell.
  • Stålgolv.
  • LED-belysning och värmare.
  • Dubbelt uttag och 16A strömförsörjning.
  • Öppning.
  • Kanalfläkt och tallriksventil.
  • Strömförsörjning 400V, 32A.

Ralf Mattson

Warehousing and stevedoring, Nordics

info@mccontainers.se

Tel. +358 400 890 732

Intresserad?

Låt mig få veta hur jag kan kontakta dig, så återkommer jag inom ett dygn!

Specialcontainer