20' (6 m) tunnelcontainer med standarddubbeldörrar (DD), elektricitet och isolering

Denna tunnelcontainer med elektricitet har ett isolerat lagringsutrymme med enkel åtkomst för användning året runt.

TUNNELCONTAINER är en specialmodell som levereras med standarddubbeldörrar i båda ändar. Denna praktiska funktion gör det möjligt att gå igenom containern, och den erbjuder två åtkomstpunkter till lagringsutrymmet.

Utöver standarddubbeldörrarna, har vi installerat en extra dörr som gör det ännu enklare att ta sig in i containern. De tre åtkomstpunkterna gör att kunden enkelt kommer åt containerns insida från olika sidor, även om dess lagringsutrymme är fyllt med saker.

För att möjliggöra användning året runt installerade vi PIR-isolering på både väggar och tak. Golvet isolerades underifrån för att maximera containerns inre lagringskapacitet. Isoleringen, tillsammans med de nya värmarna, gör det enkelt att kontrollera innertemperaturen under de kallare månaderna. En kontrollerad temperatur förhindrar att kondensvatten lagras inuti containern under de olika säsongernas temperaturförändringar.

En tunnelcontainer med elektricitet och isolering erbjuder ett mångsidigt lagringsutrymme för användning året runt. Om du är intresserad av en liknande containerlösning, kan du fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt!

Projektdetaljer

  • 20′ tunnelcontainer med bambugolv
  • Standarddubbeldörrar i båda ändar, nu även med en åtkomstdörr på en av containerns långsidor.
  • Vi har utrustat containern med PIR-isolering och värmare för att göra den användbar året runt.
  • Containern har utrustats med belysning, två eluttag och 16A strömförsörjning.

Ralf Mattson

Warehousing and stevedoring, Nordics

info@mccontainers.se

Tel. +358 400 890 732

Är du intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar jag dig inom kort.

Specialcontainer