Välkommen ombord, Raquel!

Raquel Machado de Melo har blivit den del av vårt internationella team i Hamburg i början av juli 2023.

Under sin karriär har Raquel redan hunnit samla en god förståelse och en djup uppskattning för global logistik.

Raquel förklarar: – Jag brinner för en globaliserad värld, där logistik är grundläggande för utvecklingen av olika sektorer som jag kan bidra till med mitt arbete. Hon fortsätter: – I mitt tidigare jobb hade jag en fantastisk mentor och ledare som lärde mig att en strategisk vision i kombination med arbete som ger mervärde kan förvandla en sten till en juvel. Internationell logistik kan vara stressande, men med organisation och planering kan du göra fantastiska saker, i alla branscher.

Efter att ha arbetat med spedition tidigare, ville Raquel byta fokus och ta en närmare titt på containervärlden och alla de olika användningsområden de kan ha. I sin nuvarande tjänst som Sales and Operations Assistant kommer hon att få bekanta sig med alla olika containertyper, eftersom en av hennes huvuduppgifter är att koordinera containertransporter över hela världen. Raquel delar ansvaret med MC Containers Operations Manager JORGE RIBEIRO.

Raquel hittade vår öppna position på LINKEDIN. – Alla vid MC Containers är mycket hjälpsamma och alltid villiga att hjälpa till. Jag är glad över att se företagets tillväxt och de potentiella marknaderna som jag kan hjälpa med, säger Raquel. Raquel. Raquel är född i Brasilien och har bott i Spanien under en stor del av sitt liv, talar många språk, inklusive brasiliansk portugisiska, spanska, katalanska och engelska. Utan tvekan kommer Raquel att visa sig vara ett värdefullt tillskott till det växande teamet vid MC Containers.

Raquel är fascinerad av många saker och gillar att diskutera olika saker. Raquel avslöjar att hon tycker om att prata om saker som inte är så viktiga, som vad som är det minsta fröet i världen eller varför Rayban-glasögonen kallas så. På fritiden är hon intresserad av att läsa, titta på serier och spela brädspel i gott sällskap.

Varmt välkommen till MC Containers, Raquel!

Andra artiklar