På Jahresfest Hamburg-evenemanget i Berlin

Jahresfest Hamburg är en årlig sammankomst i den tyska huvudstadsregionen för Hamburgs politiska aktörer.

Jahresfest Hamburg är ett årligt evenemang som ger Hamburgs politiker, företag och journalister ett forum för att nätverka och diskutera viktiga frågor som rör den fria hansestaden Hamburg.

Evenemanget arrangerades den 8 september av Hamburgs politiska delegation framför Hamburgs vackra representationskontor på Jägerstraße i Berlin. Bland gästerna i år fanns till exempel den tyske förbundskanslern Olaf Scholz, Hamburgs borgmästare Peter Tschentscher och Berlins borgmästare Franziska Giffey.

Eftersom MC Containers internationella huvudkontor ligger i Hamburg, ansåg vi att det var en prioritet och ett privilegium att få delta i årets evenemang som en sponsor.

Vår VD Jesse Mattson, vår International Sales Director Matti Goßler och grundaren Ralf “Raffe” Mattson besökte evenemanget på uppdrag av hela MC Containers besättning.

Utöver att njuta av atmosfären och knyta nya kontakter kunde Jesse, Matti och Raffe visa upp MC Containers kärnkompetens – våra modifierade fraktcontainrar – på ett mycket påtagligt sätt. En av våra mest populära containermodeller för evenemang – barcontainern – användes som en evenemangsmonter på evenemanget. Vi delade montern med våra nya vänner på STILL och vill tacka dem för det fina samarbetet under evenemanget.

“Jahresfest Hamburg var ett snyggt evenemang som gav oss den fantastiska möjligheten att nätverka och stärka våra relationer med andra Hamburg-baserade företag”, säger Jesse Mattson, VD för MC Containers.

MC Containers är en global fullservice-leverantör av intermodala containrar, anpassade containrar och modulära utrymmen. Oavsett om du vill köpa, leasa eller ha en skräddarsydd specialcontainer så ordnar vi det. Vi tillhandahåller även containerbaserade lösningar till ett brett spektrum av industrier, från sjöfart till utbildningssektorn. Med vår enastående service kan du fokusera på din kärnverksamhet – wherever you are.

Andra artiklar