MC Containers stöttar FC St. Pauli

MC Containers har anslutit sig till den Hamburgbaserade fotbollsklubben FC St. Paulis officiella supporternätverk.

Enligt vår mening är nyfikenhet och uppskattning för olika kulturer viktiga egenskaper, speciellt för företag som arbetar över landsgränserna. Med företagets rötter i Europa och det globala huvudkontoret i Hamburg känner vi att det är viktigt för oss att bidra till de lokala samhällena var vi än verkar.

Vi har alltid trott på sport och dess kraft att förena människor. Idrottarnas tankesätt stämmer väl överens med företagets affärsidéer eftersom vi, liksom de flesta idrottare, värdesätter högkvalitativa standardnormer och alltid strävar efter att bli bättre än igår.

Det är därför företaget i flera år har stöttat många duktiga idrottare och idrottsklubbar i Europa. Näst på tur är FC St. Pauli i Hamburg, Tyskland.

FC St. Pauli grundades 1910 och spelar för närvarande i Bundesliga 2, Tysklands näst högsta division. Med sina sociala aktiviteter är klubben en viktig del av det lokala samhället i St. Pauli-distriktet och är välkänd för sina entusiastiska fans som finns över hela världen. För många är FC St. Pauli mer än bara en fotbollsklubb eftersom den står för tolerans och verkar aktivt emot rasism, sexism, homofobi och fascism.

En av klubbens långvariga fans är vår egen Matti Gossler, MC Containers internationella försäljningschef. “Jag har gått på matcherna så länge jag kan minnas och jag är väldigt stolt över att MC Containers anslöt sig till St. Paulis supporternätverk för att dela de värderingar som klubben och fansen står för”, säger Matti.

Andra artiklar