Maria Larchenko till vårt International Sales and Operations-team

Maria Larchenko har gått med i vårt International Sales and Operations-team i Hamburg i augusti 2022.

Maria kommer att arbeta med vår nyutnämnde Operations Manager JORGE RIBEIRO i teamet som koordinerar vår internationella verksamhet. Eftersom vår verksamhet i Europa har vuxit och diversifierats under åren finns det ett ständigt behov av att utveckla och effektivisera våra processer där det är möjligt. Samarbetet mellan Jorge och Maria och resten av vårt MC Containers-team kommer att ge en fast grund för vår internationella försäljning och uthyrning i framtiden, vilket gör det ännu smidigare för våra kunder att göra affärer med MC Containers.

Maria var en av många sökande som svarade på vår jobbannons på LinkedIn. MC Containers europeiska HQ ligger i Hamburg, Tyskland, och det kommer också att vara den primära arbetsplatsen för Maria. ”Jag besökte Hamburg för den andra intervjun och blev kär i staden”, säger Maria, som har flyttat till Hamburg för att arbeta sida vid sida med resten av vårt team i Hamburg.

När man går med i ett nytt företag finns det mycket information att skaffa och lära sig. Detta gäller särskilt inom logistikområdet och den globala containerbranschen där verksamheten är i ständig förändring. ”Jag känner att det här jobbet kommer med mycket ansvar eftersom så många människor är beroende av dig och du vill inte svika dem. Trots alla utmaningar är jag väldigt taggad och optimistisk, säger Maria.

Teamets tankar om Maria är mycket positiva. ”Det har varit ett nöje att arbeta med Maria hittills. Hon är en lagspelare men också duktig på att arbeta självständigt. Jag är övertygad om att Marias drivkraft och talang kommer att vara en stor tillgång för företaget, säger Mia Reich, försäljningschef för Sverige på MC Containers.

Maria beskriver sig själv som en lugn person som gillar att gå på promenader, shoppa och sitta på café på fritiden. Hon gillar också att resa och läsa. ”Jag är också en stor matälskare. Jag älskar god mat och att äta ute. Om jag är på dåligt humör behöver du bara ge mig bara något gott så blir jag glad”, avslöjar Maria.

Välkommen till MC Containers, Maria!

Andra artiklar