Leksaksdonation till ett barnsjukhus

MC Containers har donerat leksaker till ett nationellt barnsjukhus i Finland.

Vi valde att donera pengarna som reserverats för julklappar till ett gott ändamål den här julen.

Den här gången valde vi ett barnsjukhus i Uleåborg, Finland, där de flesta av våra specialcontainrar modifieras dagligen.

Det finns fem nationella universitetssjukhus i Finland, och antalet minderåriga patienter som stannade över natten på något av dessa sjukhus var hela 114 000 år 2021. Som det nordligaste universitetssjukhuset i Finland har Uleåborgs universitetssjukhus det största geografiska området att betjäna. Det innebär att barnen och deras familjer måste resa rätt långt hemifrån för att få den behandling som barnen behöver.

Av denna anledning ville vi ge just detta sjukhus en varm julhälsning i form av en leksaksdonation. Leksakerna kommer att delas ut till barn som vistas på sjukhuset under denna julen.

Sjukhusets önskan var att få ett brett urval av olika leksaker som inte är inslagna, så att personalen ska kunna sortera leksakerna efter barnens ålder och intressen. Största delen av barnen är från 3 till 13 år gamla, vår donation inkluderade allt från mjukisleksaker till lego, spel och pysselartiklar.

På uppdrag av hela MC Containers personal valde Pasi, Marko och Hilla från Uleåborgskontoret ut leksakerna och tog med dem till sjukhuset. Sjukhuspersonalen försäkrade oss om att donationerna kommer att ha en positiv inverkan på de barn som vistas på sjukhuset.

Med denna donation vill vi tacka alla våra partners och kunder under året 2022.

Andra artiklar