Breakbulk Europe 2022

MC Containers deltar i det internationella Breakbulk Europe-eventet i Rotterdam den 17–19 maj 2022.

Breakbulk Europe är det ledande globala eventet för projektlastindustrin där logistikproffs från hela världen samlas för att utbyta expertis och för att nätverka.

I år närvarar MC Containers vid eventet tillsammans med Uleåborgs hamn och du hittar vår personal i monter 1G04 (hall 1). Vi ser fram emot att träffa både gamla och nya bekanta!

De senaste åren har MC Containers vuxit från att ha varit ett lokalt familjeföretag till att bli den containerpartner som är förstavalet för europeiska och globala företag.

”Vi är ett flexibelt familjeföretag som kan hantera många olika logistikområden för din räkning, bl.a. stuveritjänster, magasinering, säkra containrar (CSC) och professionella containermodifieringar. Särskilt våra fullservicedepåer med reparation och modifiering av containrar samt emballering, lastning och förvaring på två platser i Finland möjliggör många affärsmöjligheter för europeiska företag som är verksamma i Östersjöområdet”, säger Jesse Mattson som ansvarar för internationella projekt vid MC Containers.

Andra artiklar