Vi bakom MC Containers: Jesse Mattson

I den här artikeln presenterar vi Jesse Mattson, som ansvarar för våra internationella projekt och kundrelationer på vårt kontor i Hamburg.

Jesse Mattson driver MC Containters verksamhet i Hamburg där han tar hand om våra internationella projekt och kundrelationer. Också SPECIALCONTAINRAR och INTERNATIONELLA TRANSPORTER hör till hans ansvarsområde. Under årens lopp har Jesse handlat med så gott som allt som har med containrar och transporter att göra.

“Jag har jobbat med containrar så länge som jag kan minnas. Mina första containeruppgifter gällde väl städning av containrar och assistering vid containertransporter. Därefter började jag så småningom ta ansvar för uthyrning och försäljning av containrar samt assistera vid internationella transporter. Min hela karriär har ändå inte bara handlat om containrar, utan jag har hunnit syssla med ett och annat, bl.a. testning och online-marknadsföring. Jag hade länge funderat på att återvända till containervärlden, och år 2015 flyttade jag till Hamburg och grundade där vårt internationella kontor och började driva det”, berättar Jesse.

“Fördelarna med mitt nuvarande arbete är definitivt dess mångsidighet, livlighet och internationalitet. Varje dag är den andra olik och innehåller fullt av nya utmaningar, vilket håller mig skärpt och utmanar mig hela tiden att hitta nya lösningar på problem. Internationell verksamhet har alltid varit viktigt för mig, och under en och samma dag kan jag jobba med 4-5 olika länders projekt på fyra olika språk – vilket passar perfekt för mig!” säger Jesse.

På fritiden tycker Jesse om att sporta, resa och vara med familjen.

Kontakta Jesse:
jesse@mccontainers.com

Fler artiklar