YlexPop 2015

Glascontainers blir sändningsutrymmen för radio och tv.

YleXPop är en gratis konsert som radiokanalen YleX ordnar årligen. Konserten samlar finländska musikstjärnor på samma scen. För att ordna konserten i Uleåborg behövdes en samarbetspartner som kunde förverkliga utrymmen för radio och tv-sändningar på ett innovativt sätt.

Utgångsläge och behov

YleXPop är en gratis konsert som radiokanalen YleX ordnar varje år. Meningen med konserten är att samla finländska musikstjärnor på samma scen. Konserten har tidigare ordnats i Helsingfors, Tammerfors och år 2015 i Uleåborg.

YleX och Uleåborgs stad letade efter en samarbetspartner som kunde verkställa utrymmen för radio och tv-sändningar på ett nytt och innovativt sätt.

Lösning

Vi beslöt oss att använda glascontainers för eventet, eftersom de ger väderskydd och möjliggör tv-sändningar inomhus. Vi bestämde ändå att hålla en sida sluten så att radioreporterna får jobba ifred.

Kundens kommentar

Vi var väldigt nöjda med glascontainrarna och vi fick utmärkt bra service av Mc Containers. Med containrarna hade vi möjligheten att skapa personlighet till eventet.

Containrarna kunde modifieras till våra behov och dessutom gav de väderskydd samt möjligheten att förvara saker bakom låsta dörrar.

Jarkko Halunen, producent, Uleåborgs stad / evenemangsteam

YlexPop 2015

Blev du intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.