Speciell lyftanordning

Transport av lyftanordningen SHS 420.

Vi tog hand om allting från transport till speditionstjänster av lyftanordningen som vår långvariga samarbetspartner Steeldone group hade beställt.

Utgångsläge och behov

Vår långvariga samarbetspartner Steeldone Group kontaktade oss angående Statoils ”Åsgard Subsea Compression” -projekt. Steeldone Group behövde containers samt speditionstjänster för leverans och montering av SHS 420-lyftanordningen.

SHS 420 är planerat att hantera stora undervattensmoduler och i det här projektet installerades enheten på fartyget North Sea Giant.

Lösning och genomförande

Samarbetet inleddes med leverans av råvaror och nödvändig apparatur till Brahestad där Steeldone fabriken ligger. Efter montering levererades den färdiga lyftanordningen till fartyget.

MC Containers bidrog i projektet genom att erbjuda speditionstjänster och containers. Vi erbjöd dessutom service och expertis i leverans av den färdiga produkten från fabriken till fartyget, som sedan fortsatte till Statoils projektdestination i Norge.

Kundens kommentar

Vi behövde containers och speditionstjänster för SHS 420 -projektet. Vi har samarbetat med Mc Containers redan tidigare och därför använde vi deras tjänster igen i det här projektet. Deras service är alltid kundvänligt, pålitligt och proffsigt. De gör allt som överenskommet och hittar på lösningar i svåra situationer.

Tanja Rautio, projektkordinator, Steeldone Group Northern Europe

Speciell lyftanordning

Blev du intresserad?

Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.