Behöver du köpa en temperaturstyrd kylcontainer eller fryscontainer? Transporterar eller lagrar du livsmedel eller andra temperaturkänsliga produkter?

En temperaturstyrd container (eller reefer-container) är tillägnad för transport och förvaring av temperaturkänsliga produkter. Temperaturen kan ställas in mellan -40 och +35°C. Containrarna är isolerade med 60-160 mm polyuretan. Materialet på inre sidan av containern är aluminium eller  rostfritt stål, därmed är de lätta att hålla rena. Kylaggregatet finns i ena ändan av containern och dörrarna i den andra ändan.

Vi säljer prisvärda kylcontainrar av toppkvalitet som är anpassade just för dina behov. Välj mellan nya eller begagnade containrar.

Både nya och begagnade containrar

Vi har både nya och begagnade containrar till salu. Våra begagnade containrar repareras, målas om och kan modifieras just för dina behov. Vi har ett stort utbud av tillbehör våra begagnade kylcontainrar, exempelvis lampor, entrédörrar och ramper.

Brett sortiment av kylcontainrar

Vårt sortiment av containrar förändras och uppdateras dagligen. Vi har över 200 kylcontainrar i lager varje dag året om. I vårt sortiment har vi alltid containrar av olika modeller tillgängliga och du för dagsaktuellt pris genom att be om en offert av oss.

Pålitlig kvalitet med garanti

Våra kylcontainrar är utrustade med pålitliga kylaggregat från Thermo King, Daikin eller Carrier. Alla nya containrar har 5 års garanti och har flera tillbehör som standard.

Snabba och flexibla leveranser

Vi levererar din kylcontainer till önskad plats med snabb leverans eller du kan hämta den själv från någon av våra 80 depåer.

Njut av vår toppservice

Du får alltid direkt kontakt med oss vid frågor eller problem - samt snabba svar och lösningar.

Be om en offert på kylcontainer!

Mia Reich

Försäljning och uthyrning, Sverige

mia@mccontainers.se

Tel. +46 73 046 2285

Skicka din offerförfrågan till oss så får du en offer inom kort!

Ota yhteyttä (SE)